Concert The Cranberries, Sala Palatului, Bucuresti

Locatie: Bucuresti, Sala Palatului, Parcul Tineretului

Data: Joi, 11 Octombrie 2012, 20:00 – 23:00

Preturi bilete: Parter Golden Ring – 220 lei, Parter Silver Ring – 160 lei lei si Etaj – 130 lei.

The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 top 20 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”; „No Need To Argue”; „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”) si 8 single-uri in topul „Modern Rock Tracks chart” din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale. In 2010, dupa reuniunea lor oficiala dupa sase ani de pauza, au vizitat pentru prima ora Romania si au promis ca se intorc. Iata-i in plin turneu de promovare a ultimului lor album lansat, „Roses”.

Al 6 lea album de studio al irlandezilor a iesit pe piata in luna februarie. Produs de catre Stephen Street, cunoscut datorita colaborarilor sale cu Blur, Kaiser Chiefs, White Lies sau Morrissey, si care a mai lucrat in prealabil cu trupa la albumele „Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, „No Need to Argue” si „Wake Up and Smell the Coffee”, „Roses” este primul album de studio lansat de Cranberries in ultimii 10 ani, si a fost asteptat cu infrigurare de catre fani. Discul cuprinde 11 piese, printre care si piesa omonima. Toate versurile au fost scrise de catre Dolores O`Riordan, iar muzica a fost compusa de catre O`Riordan si Noel Hogan, cu exceptia melodiilor „Tomorrow”, “Waiting In Walthamstow”, Show Me” si “So Good” care ii apartin lui O`Riordan.

Conform producatorului Stephen Street, inregistrarile au “delicata stare intunecata a albumelor anterioare semnate de Cranberries”. Primul extras pe single este “Tomorrow”, despre care O`Riordan a dezvaluit revistei Billboard ca “Supraevaluam lucrurile in mintea noastra, ne gandim prea mult… cand uneori spontaneitatea si impulsivitatea sunt mai bune. Maine e posibil sa nu mai retraiesti acel moment. Tomorrow este despre a merge mai departe”.

Parter Golden Ring – 220 lei, Parter Silver Ring – 160 lei lei si Etaj – 130 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *