Monitor de Ski in Straja (P)

Statiunea Straja

Sezonul rece indeamna pe pasionatii de munte sa aleaga drumurile statiunilor montane din tara si din strainatate. Daca Bucurestenii se bucura de partii alunecoase, restaurante si locatii de cazare primitoare la doar 2-2,5 ore de casa, in statiunile montane de pe Valea Prahovei si Brasov, locuitorii din restul tarii se descurca dupa posibilitati.

Unde mergem la munte?

Cei din Tg Mures si Cluj aleg Arieseniul, gorjenii si doljenii au Ranca aproape, iar timisorenii selecteaza intre Muntele Mic, Straja si Ranca. Daca te incadrezi in ultima categorie enuntata si ti-ai programat un concediu in Straja, ai facut o alegere excelenta. Statiunea a beneficiat recent de mai multe imbunatatiri ce tin de infrastructura, se gasesc locatii de cazare pentru toate gusturile si daca vrei sa te apuci de ski, poti face asta sub indrumarea unui profesor autorizat.

Instructor de Ski in Straja

Daca esti in cautarea unui monitor de Ski autorizat in Straja, poti apela numarul de telefon: 0754.938.759, urmand sa primesti pe aceasta cale mai multe informatii despre echipament, partii sau costuri. Asadar, indiferent daca doresti sa inveti cum sa schiezi sau vrei sa iti perfectionezi tehnica de alunecare pe zapada, ai acum o recomandare din partea noastra.

Statiunea Straja

Atat telegondola cat si teleski-ul functioneaza, pretul unei calatorii dus-intors pentru telegondola fiind de 20 de lei si pretul unui abonament de o zi pentru teleski de 90 lei. Costurile au fost verificate de noi in data de 23 Decembrie 2013. Daca ai recomandari sau sugestii, ne poti scrie aici.

2 thoughts on “Monitor de Ski in Straja (P)

  1. Pingback: Monitor de Ski in Straja | J. Mihai

  2. Pingback: Instructor Ski in Straja (P) | Statiuni Turistice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index