Pantaloni cargo kaki

Pantalonii cargo reprezinta mereu o idee buna daca doriti o tinuta casual. Astfel de pantaloni au de cele mai multe ori culori neutre. Cei kaki sunt printre cei mai populari. Ei pot fi foarte usor asortati si sunt perfecti atat pentru femei, cat si pentru barbati. Pentru a arata impecabil intr-o astfel de pereche de pantaloni, trebuie ca ei sa fie impecabil calcati, dar si asortati cu o cama sau sau un tricou care sa se potriveasca. Avand in vedere ca sunt atat de confortabili, ar trebui sa aveti cel putin o pereche in sifonier.

Unde putem purta o pereche de pantaloni cargo kaki?

Ei bine, ei nu sunt potriviti pentru a fi purtati la birou. Nu sunt potriviti nici pentru iesirile la un restaurant elegant sau la teatru. Insa, daca doriti sa vizionati un film la matineu, puteti purta o pereche de pantaloni cargo kaki. In general, este recomandat sa ii purtati atunci cand calatoriti, cand faceti cumparaturi sau cand mergeti la o plimbare. Pantalonii cargo sunt mereu o optiune buna pentru persoanele active. Singurul impediment este ca ei trebuie calcati inainte de a fi purtati.

Pantalonii cargo kaki pot sa fie purtati cu un tricou simplu sau chiar si cu o camasa casual. Avand in vedere ca vorbim aici de culoarea kaki, ati putea sa alegeti un tricou intr-o culoare mai indrazneata, precum roz sau portocaliu. Verdele deschis reprezinta o alta alegere indrazneata. In general este bine sa alegeti o culoare care sa se potriveasca cu tenul dvs. si daca se poate sa va scoata in evidenta ochii. Aceste reguli sunt valabile atat pentru femei, cat si pentru barbati.

In ceea ce priveste incaltarile, ele trebuie sa fie sport. Daca mergeti la o plimbare, o pereche de adidasi este alegerea perfecta. Avand in vedere insa ca pantaloniii cargo sunt perfecti si pentru drumetii, va trebui sa aveti si o pereche de ghete daca alegeti aceasta activitate in timpul liber.

Pantalonii cargo kaki nu doar ca sunt confortabili, insa si usor de asortat, asa ca atat femeile cat si barbatii se vor bucura daca vor avea in garderoba cel putin o pereche. Cu siguranta ca veti gasi astfel de pantaloni atat in magazinele online, cat si in magazinele fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *