Jachete cu blană pentru femei

Idei de asortare pentru cele mai cool ținute de iarnă

Sezonul de iarnă aduce cu el nu doar vremea rece și mohorâta, ci și o mulțime de trenduri în materie de haine de iarnă. Pe lângă hainele cu blană, jachetele parka sau hainele matlasate, un alt trend cool al sezonului este cel care aduce în prin plan jachetele cu blană pentru femei.

Jachetele cu blană sunt ideale pentru ținutele cărora vrei să le dai o notă chic, rafinată. Iar partea bună este că sunt deosebit de călduroase și versatile, astfel încât pot fi încadrate într-o mulțime de outfituri, de la cele casual cu accente sport, până la cele mai elegante.

Pentru a te ajuta să îți compui niște ținute de iarnă demne de revistele de modă, îți venim în ajutor cu câteva idei de asortare și accesorizare a jachetelor cu blană pentru femei.

Ținuta nonconformista

Dacă vrei o ținută nonconformista, însă ideală pentru zilele de iarnă cu zăpada, asortează jacheta din blană cu o pereche de colanți groși sau niște pantaloni de trening și o pereche de bocanci de iarnă de culoarea cafelei. Optează pentru jachete cu blana într-o nuanța neutra, pe care să o poți folosi și la alte ținute. Îndrăznește și fă combinații ieșite din comun pentru a te evidenția în mulțime!

Ținuta chic de zi

Pentru o ținută casual-chic cu care să atragi privirile optează pentru o jachetă cu blană în 2 culori (sau nonculori) pe care să o combini cu niște jeanși cu rupturi și niște bocanci biker. Adaugă o pălărie fedora și o pereche de mănuși de piele.

Ținuta de birou

Poți purta jacheta cu blană chiar și inclusă în ținuta pentru birou. Împreună cu o pereche de cizme înaltă până la genunchi, o fustă conică și o cămașa cu guler înalt sau un pulover supradimensionat. Fii atentă însă, la paleta de culori aleasă. Evită culorile deschise sau neon și optează pentru nuanțe neutre.

Ținuta glam

Ca și ținută de seară, poți purta haină de blană împreună cu o rochie mulată, bandage sau cu o salopetă elegantă. La capitolul încălțăminte, alege niște pantofi eleganți, stiletto, sau în funcție de ținute, niște botine elegante cu toc înalt.

Există multe modalități de a purta jachetele cu blană. Alege ce se potrivește cel mai bine stilului tău vestimentar., iar pentru a încadra jachetă în cât mai multe ținute optează pentru culori neutre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *