Cum treci peste subiectele tabu si intelegi mai bine chirurgia estetica

Sunt destul de multi care au scris deja pe subiectul asta si care au incercat sa mai clarifice putin aerul in zona de operatii estetice, aducand – pe langa motivele de natura vizuala – motivatie si din arealul de “e mai sanatos asa”. Persoanele care doresc sa apeleze la sfatul si serviciile unui medic chirurgic estetician isi castiga destul de greu increderea in sine sa faca pasul pentru a porni discutia cu specialistul si acest lucru nu ar mai trebui sa se intample intr-o Romanie parte din UE deja de ceva ani si intr-un 2016 in care informatiile se pot gasi cu usurinta prin ajutorul mai multor canale.

Chirurgia estetica, indiferent ca este vorba de partea de dantura (da, a devenit foarte comuna stomatologie estetica care presupune si interventii chirurgicale) sau de aspectul corpului, trebuie inteleaga ca o ramura a medicinii care pot face un om sa se simta mai bine. Daca e vorba de lipoaspiratie, atunci chiar si la nivel fizic, iar daca e vorba de corecturi ale fetei sau sanilor, atunci discutam despre moral si un ajutor pentru psihic. Sunt tot mai rare cazurile (desi mai des mediatizare decat acelea in care oamenii beneficiaza real in urma interventiilor) in care o femeie isi mareste sanii doar pentru ca e in media si TV sau cand un barbat apeleaza la astfel de servicii pentru ca vrea urechile mai mici ca sa dea mai bine pe sticla.

O abdominoplastie te poate ajuta – rapid si sigur – sa scapi de niste probleme cu greutatea, sa iti dea un boost de moral si totodata iti permite sa iei lucrurile “de la 0” in privinta alimentatiei si stilului de viata. Un “reset”care se intampla cu ajutorul unei operatii cu riscuri mici. Daca beneficiezi si de ajutorul, suportul si consultanta unui specialist in chirurgie estetica (unul care sa stie sa iti explice ce e aceea o lipoaspiratie, un lifting de gat, otoplastie, mastopexie sau liposculptura), vei vedea ca nu este o diferenta prea mare intre a face asta si a merge la dermatolog.

Cu cat accepti mai usor ca un doctor specialist ramane, totusi, un doctor specialist si ca diferenta dintre abdominoplastie sau o alta procedura din zona de dermatologie sau venerologie sta de fapt in partea corpului tratata, cu atat vei putea mai usor sa treci peste ceea ce multi considera inca un subiect tabu.

One thought on “Cum treci peste subiectele tabu si intelegi mai bine chirurgia estetica

  1. Pingback: Ce trebuie sa stii despre mărirea sânilor cu implanturi mamare - Yes Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *